Thursday, January 28, 2010

Macam mana nak tahan kalau benda kecil dibesarkan sampai mcm ini.
Macam mana nak bertahan 5 tahun akan datang dengan dugaan yg sebegini kecil.

tak terkata.

Yes, aku memang keras kepala.
Yes, aku memang keras hati.
Tapi aku tahu aku akan berlembut dan dengar kata akhirnya.

Diam.

Kepala otak ligat berfikir setiap kali bergaduh.
Penat,muak, tak suka, menyampah dan dah malas.
Tapi bertahan lagi.

Aku tak bole menjadi ape yg kau nak, aku bukan robot.
Tapi aku belajar dengan kehendak kau dan apa yg kau nak.
The things is i'm not perfect tok menjadi apa yang kau nak.

Tak sempurna dan melakukan kesilapan.

Tahu batas,
Tahu aku milik siapa.
DAN percaya aku !
Maaf

Remember that your jealousy could kill you back.

3 comments:

Pqa aa said...

yes agree. hehe. letihhhh!

Izrinda Badrolhisham said...

tu la. pennaattt la nak bertahan.

Pqa aa said...

tau xpe. thn jela. :( hehe